«

»

Pro rodiče žáků 6. třídy

Vážení rodiče žáků 6. třídy,

obrátila se na mě paní Kleinová s dotazem ohledně vyučujících v šestém ročníku (konkrétně se jedná o Mgr. Jiřího Jandu). Pan učitel je v současné době na dlouhodobé nemocenské a do práce v naší škole již nenastoupí. Třídní učitelkou šestého ročníku byla pověřena Mgr. Jaromíra Ranochová, která tuto funkci vykonává prakticky od doby počátku nemoci pana učitele. Velice složité bylo zajištění učitele matematiky/fyziky. Podařilo se nám sehnat kvalitní zástup – Mgr. B. Vichrová (matematika), Mgr. K. Útratová (fyzika), které u nás budou působit v případě potřeby do konce prosince. Nejpozději od počátku příštího kalendářního roku nastoupí nová paní učitelka, která bude na naší škole působit nastálo.

Vím, že počátek roku byl i pro Vás rozčarováním, ale za nemoc nikdo nemůže a nikdo ji neplánoval. Snažíme se pro naše žáky zajistit co nejkvalitnější výuku a vězte, že učitelů M/F na trhu práce není. I nová paní učitelka musela nejdříve dát výpověď u svého zaměstnavatele a dodržet Zákoník práce a s tím spojenou dvouměsíční výpovědní dobu.

Pokud byste měli další dotazy, obraťte se prosím na mě. Můžeme naplánovat i společnou schůzku a vysvětlit si situaci osobně.

 

Ve Fryčovicích 7. 11. 2016                                                           Mgr. Alexandra Filarová, ředitelka školy