«

»

Projekt Edison se blíží!

       V letošním roce jsme se již potřetí  zapojili do mezinárodního projektu. Naše škola využila nabídku hostit zahraniční stážisty  již na začátku 2. pololetí – od  3.2. do 10.2. 2019.                         I když je termín již za necelý měsíc,  nemáme ještě přesné informace o profilech stážistů. Víme jen, že  přivítáme 6 studentů.  Organizace AISEC zatím ladí poslední detaily a během týdne máme obdržet  profily jednotlivých stážistů, které ihned zveřejníme!

      Chtěla bych již nyní  oslovit zájemce z řad rodičů, kteří by byli ochotni nám pomoci ubytovat stážisty.   Bude to dobrá příležitost společně s vašimi dětmi  procvičit  nejen anglický jazyk, ale  i jiný  jazyk např. němčinu, španělštinu, francouzštinu…Hostitelská rodina může poznat novou kulturu, obohatit si jídelníček a v neposlední řadě  získat  nového kamaráda        z jiné části světa.

       Pokud  některá rodina bude mít zájem o ubytování některého ze stážistů, můžete již nyní  kontaktovat ředitelku školy  nebo třídní učitelku vašeho dítěte.  Zájemcům  budou poskytnuty podrobnější informace!

     

Martina Holíková