«

»

Příměstské tábory – Fryčovice

 

Vážení rodiče,

nabízíme možnost přihlásit Vaše dítě na příměstské tábory do Fryčovic. Úplně obsazený je již tábor v pořadí třetí (Sportovní 20. 7. – 24. 7.). Poslední volná místa jsou na všech ostatních.

Hasičský tábor není určen pouze pro hasiče. Mohou se na něj hlásit děti již od první třídy. V průběhu tábora budou pořádány výlety, naplánováno je batikování, výroba mýdel, práce se dřevem.

Těšíme se na Vás,

Mgr. Alexandra Filarová, ředitelka školy

Příměstské tábory v Základní škole Fryčovice

  • 7. – 10. 7. 2020 + 13. 7. 2020 – Zábavný (M. Dětská, M. Baumanová) doporučené pro 1. – 4. tř.
  • 7. – 17. 7. 2020 – Sportovní a kreativní (J. Sedláková, P. Bednářová) doporučené pro 3. – 6. tř.
  • 7. – 24. 7. 2020 – Sportovní (J. Šefl, H. Šeflová) doporučeno do 9 tř.
  • 7. – 31. 7. 2020 – Hasičský (M. Šrámek, L. Dětský) doporučené pro 1. – 9. tř. (do 15 let)

Místní koordinátor (organizační dotazy): Mgr. Alexandra Filarová, 739 104 415

Tábory jsou určeny pro rodiče (oba) pracující, evidované na úřadu práce, podnikající jako OSVČ nebo studující. Primárně jsou určeny pro rodiče s vazbou na Pobeskydí – bydlí zde nebo pracují, nebo jejich děti navštěvují místní školu Pobeskydí je 43 venkovských obcí mezi, které patří i Fryčovice (http://www.pobeskydi.cz/mas-pobeskydi/uzemi-mas/).

 

Co vše rodiče dokládají:

  • Přihláška (děti se mohou přihlásit jednou přihláškou na více táborů) – zasílejte do 15. 6. (maximální počet dětí ve skupině je 15) na adresu ZŠ Fryčovice, Fryčovice 628, 739 45 nebo do datové schránky n6ktrjp; odevzdat můžete i osobně v kanceláři školy nebo vhodit do schránky u vchodu. Předběžnou přihlášku můžete zaslat i emailem na adresu alexandra.filarova@seznam.cz. (Přihlášku najdete v uvedeném odkazu pod textem.)
  • Potvrzení o zaměstnání, studiu, evidenci na úřadu práce, potvrzení o zaplacené pojištění a evidenci jako OSVČ (pro OSVČ vystavuje příslušná okresní správa sociálního zabezpečení) – od obou rodičů, samoživitele dokládají čestné prohlášení
  • smlouva o poskytnutí bezplatné služby hlídání dětí v rámci projektu
  • monitorovací listy rodičů (od obou, samoživitelky pouze jeden, podepište i údaje po ukončení…, tj. uveďte dva podpisy na jednom monitorovacím listu).
  • nástupní list dítěte (donést v den nástupu)
  • potvrzení o docházce dítěte (potvrzujete podpisem docházku dítěte na tábor)

Upozorňujeme, že potvrzení o zaměstnání nebo z ČSSZ (případně potvrzení o studiu, evidenci na úřadu práce) musí doložit oba rodiče žijící ve společné domácnosti. Pokud v době příměstských táborů u Vás dojde ke změně, musíte donést nové potvrzení (např. změníte práci, zaevidujete se na úřadu práce). Samoživitelky či samoživitelé dokládají čestné prohlášení, že jsou samoživitelé.

Dotazy k vyplnění dokladů směřujte na manažerku projektu Krystynu Novákovou (tel.: 774 489 762).

Bližší informace, přihlášky, dokumenty –

http://www.pobeskydi.cz/nase-projekty/primestske-tabory-v-pobeskydi/frycovice-tabory/

na úřadu práce) musí doložit oba rodiče žijící ve společné domácnosti. Pokud v době příměstských táborů u Vás dojde ke změně, musíte donést nové potvrzení (např. změníte práci, zaevidujete se na úřadu práce). Samoživitelky či samoživitelé dokládají čestné prohlášení, že jsou samoživitelé.

Dotazy k vyplnění dokladů směřujte na manažerku projektu Krystynu Novákovou (tel.: 774 489 762).

 

http://www.pobeskydi.cz/nase-projekty/primestske-tabory-v-pobeskydi/frycovice-tabory/