«

»

Elektronické žákovské knížky.

Vážení zákonní zástupci,

od května letošního roku zavádíme na naší škole elektronické žákovské knížky. Během prvního květnového týdne Vám třídní učitelé na email pošlou přístupové údaje pro žáky a pro rodiče. Elektronické žákovské knížky jsou přístupné z jakéhokoli zařízení připojeného k internetu. Odkaz pro připojení bude stále dostupný na stránkách školy i pod tímto příspěvkem. Rodičovské přístupové údaje prosím nedávejte dětem, oddělené přístupy jsou proto, abychom mohli v budoucnu využít možnost omlouvání žáků nebo komunikaci se zákonnými zástupci.

Kdo z Vás má ve škole více dětí, je možné jejich žákovské knížky sloučit pod jedno rodičovské přihlášení. V případě zájmu dejte vědět svým třídním učitelům.

V elektronické žákovské knížce najdete známky za poslední čtvrtletí (v dubnu jsme měli konzultace a známky za 3. čtvrtletí Vám byly předány).

Chtěli bychom Vás poprosit o trpělivost a součinnost pokud se vyskytnou technické nebo jiné problémy. Zavádíme nový systém a určitě chvíli potrvá, než vychytáme všechny možné nástrahy. Doufáme, že změna povede k ještě lepší spolupráci mezi námi a Vámi i v této jiné době.

odkaz pro přihlášení: https://bakalari.zsfrycovice.cz/