«

»

SPEAK! – interaktivní jazykový projekt

Společnost AIESEC, která organizovala projekt EDISON se na nás obrátila se zajímavou nabídkou. Poté, co zahraniční studenti velmi kladně hodnotili pobyt na naší škole a péči v hostitelských rodinách, přináší nabídku projektu SPEAK ! pro žáky během hlavních prázdnin.

Projekt SPEAK! se skládá z hodin vedených zahraničními stážisty, které jsou zaměřeny na procvičení si cizích jazyků a mezikulturní vzdělanost.  Cílem projektu je zvýšit konverzační úroveň cizího jazyka díky intenzivní interakci se zahraničními studenty.

Absolvováním projektu SPEAK! má dítě  možnost zlepšit se v cizím jazyce bez nutnosti učebnic, zábavnou formou poznávat kulturu jiné země a zlepšit své možnosti na pracovním trhu díky lepší mluvené úrovni cizího jazyka. Přínosem pro každého je zlepšení jazykových dovedností, poznání cizích kultur a rozšíření slovní zásoby. Účastník   získá motivaci pro další studium jazyků, studium či práci v zahraničí a bude více konkurenceschopný na trhu práce. Dalším přínosem je možnost trávit čas se zahraničními stážisty i mimo čas výuky a získání mezinárodních kontaktů.

 Během konverzace se stážisty se  děti mohou těšit na různá témata z běžného života,  která se jim v zahraničí určitě budou hodit.

Projekt je určený pro žáky od 7. třídy ZŠ !

Konání projektu:
KDE: Ekonomická fakulta VŠB
KDY:
16.7.-27.7.
30. 7. – 10. 8.
13. 8. – 24. 8.

CENA:
1 turnus 990 Kč
2 turnusy 1490 Kč
3 turnusy 1 490 Kč

Pokud si ovšem ubytujete stážistu doma, má dítě daný turnus nebo klidně celý projekt ZDARMA!!!
Přihlášku můžeš vyplnit zde: http://bit.ly/Speak_registrace
Pokud máte nějaký  dotaz, napište  na e-mail: tereza.weichslova@aiesec.cz