Jídelní lístek

 

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K               20.5. – 24.5. 2019

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Rýžová s hráškem

 

Karlovarský guláš

Těstoviny

Čaj, ovoce

A 1, 3, 7

 

 

Úterý

Polévka z fazolových lusků

 

1.Rybí filé po řecku, brambory, zeleninová obloha

(A 1, 4, 7 )

2.Rybí rizoto, kyselý okurek

(A 1, 4, 7, 9 )

Ovocný sirup, voda

 

Středa

Polévka Barevná polévka s pohankou

 

Bretaňské fazole, chléb

Ovoce

Čaj

A 1, 9

 

Čtvrtek

Polévka Zelná s bramborem

 

1.Přírodní kuřecí plátek, kuskus  (A 1, 7)

2.Kuřecí stehno marengo, bulgur (A 1, 7)

Míchaný zeleninový salát

Ovocný sirup, voda

 

Pátek

Polévka Vývar s játrovými knedlíčky

 

Dušený špenát

Vařené vejce

Brambory

Čaj, ovocný jogurt

A 1, 3, 7, 9

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši