Jídelní lístek

 

         

             

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K          24.2 – 28.2. 2020

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Kmínová s kapáním

 

Kuřecí maso na paprice

Špecle, přesnídávka

Ovocný sirup, voda

A 1, 3, 7, 9

 

 

Úterý

Polévka Vývar s těstovinou

 

Kyselé zelí

Uzená kýta

Bramborový knedlík

Čaj, voda

A 1, 3, 9

 

Středa

Polévka Frankfurtská

 

Těstovinové mašle sypané perníkem

Ovoce, čaj, voda

A 1, 3

 

Čtvrtek

Polévka Cibulová s kroužky

 

Smažený kuřecí řízek

Bramborová kaše, ovocný kompot

Ovocný sirup, voda

A 1, 3, 7

 

Pátek

Polévka Čočková

 

Srbské rizoto se sýrem

Kyselý okurek

Mošt

A 1, 7

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

 1- Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši