Jídelní lístek

 

              

         

 

           

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K               4.11 – 8.11. 2019

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Hrachová s celerem

 

Bulgurové rizoto s krůtím masem

Kyselý okurek

Ovocný sirup, voda

Ovoce

A 1, 7, 9

 

 

Úterý

Polévka Brokolicový krém

 

1.Kuřecí plátek s broskví a sýrem, bramborová kaše

A 1, 7

2.Přírodní kuřecí plátek, hranolky, zeleninová obloha

A 1, 7

Ledový čaj, voda

 

Středa

Polévka Kulajda

 

Znojemská vepřová pečeně

Dušená rýže

Salát z červeného zelí

Ovocný sirup, voda

A 1, 3, 7

 

Čtvrtek

Polévka Špenátová s krutóny

 

Těstoviny s perníkem

Boloňské špagety

Čaj, voda, ovoce

A 1, 3, 7

 

Pátek

Polévka Vývar s játrovými knedlíčky

 

Rybí filé se zeleninou a jogurtem

Brambory s pažitkou

Ovocný sirup, voda

A 1, 3, 7, 9

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

 

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši