J Í D E L N Í L Í S T E K 19. 4.– 23. 4. 2021
Oběd |
Pondělí
|
Polévka Vývar s játrovými knedlíčky
Vepřový perkelt se smetanou Špecle Čaj, ovoce A 1, 3, 7, 9 |
Úterý |
Polévka Brokolicová s pohankou
1.Rybí filé s rajčetem a sýrem, bramborová kaše A 1, 4, 7 2.Těstovinový salát s tuňákem A 1, 4, 7 Ovocný sirup |
Středa |
Polévka Zelná s bramborem
Kuřecí závitek Dušená rýže Kyselý okurek A 1, 7 |
Čtvrtek |
Polévka Mrkvová
1.Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb A 1, 3 2.Barevné fazole s párkem, chléb A 1 Čaj, pudink s piškoty A 1, 7 |
Pátek |
Polévka Květáková s žampiony
Americký kotlet Brambory s pažitkou Hlávkový salát Ovocný sirup, voda A 1, 7 |
Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši
Změna jídelního lístku je vyhrazena.