Jídelní lístek

 

 

                 

                 J Í D E L N Í   L Í S T E K                  19. 4.– 23. 4. 2021

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Vývar s játrovými knedlíčky

 

Vepřový perkelt se smetanou

Špecle

Čaj, ovoce

A 1, 3, 7, 9

 

 

Úterý

Polévka Brokolicová s pohankou

 

1.Rybí filé s rajčetem a sýrem, bramborová kaše   A 1, 4, 7

2.Těstovinový salát s tuňákem     A 1, 4, 7

Ovocný sirup

 

Středa

Polévka Zelná s bramborem

 

Kuřecí závitek

Dušená rýže

Kyselý okurek

A 1, 7

 

Čtvrtek

Polévka Mrkvová

 

1.Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb    A 1, 3

2.Barevné fazole s párkem, chléb    A 1

Čaj, pudink s piškoty   A 1, 7

 

Pátek

Polévka Květáková s žampiony

 

Americký kotlet

Brambory s pažitkou

Hlávkový salát

Ovocný sirup, voda

A 1, 7

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Změna jídelního lístku je vyhrazena.