Jídelní lístek

 

              

         

       

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K               17.6. – 21.6. 2019

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Fazolová s párkem

 

Italský plátek na medu a tymiánu

Brambory s pažitkou

Rajčatový salát, paprikový salát s okurkou

Ovocný sirup, voda

A 1

 

 

Úterý

Polévka Bramborová s žampiony

 

1.Těstoviny fantasio (A 1, 3, 7, 9 )

2.Brokolicový salát s kuřecím masem a jogurtem (A 1, 7, 9)

Ovocný nápoj, voda

 

Středa

Polévka Krupicová s vejci

 

Dušené červené zelí

Vepřové výpečky

Bramborový knedlík

Čaj, voda, ovoce

A 1, 3, 9

 

Čtvrtek

Polévka Hráškový krém

 

1.Lázeňské rybí filé, bramborová kaše, zeleninová obloha

(A 1, 4, 7)

2.Rybí rizoto se zeleninou, kyselý okurek (A 1, 4, 9)

Ovocný sirup, voda

 

Pátek

Polévka Mrkvová s těstovinou

 

Kuře po hanácku

Dušená rýže s cizrnou

Ovocný nápoj, voda, ovoce

A 1, 3

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši