J Í D E L N Í L Í S T E K 18. 1.– 22. 1. 2021
Oběd |
Pondělí
|
Polévka Kulajda
Hovězí po cikánsku Těstoviny, ovoce Čaj, voda A 1, 3, 7 |
Úterý |
Polévka Luštěninová
1.Kuřecí plátek na slanině, bulgur A 1 2.Kuřecí stehno, dušená rýže A 1, 3, 9 Míchaný zeleninový salát Ovocný sirup, voda |
Středa |
Polévka Vývar s těstovinou
Svíčková na smetaně Houskový knedlík Čaj, voda A 1, 3, 7, 9 |
Čtvrtek |
Polévka Rajská s vločkami
1.Houbový kuba s uzeným masem A 1 2.Palačinky s povidly A 1, 3, 7 Ovocný sirup, voda, ovoce
|
Pátek |
Polévka Zeleninová
Červené hlávkové zelí Sekaná vepřová pečeně Brambory Čaj, voda A 1, 3, 7, 9 |
Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši
:
Změna jídelního lístku je vyhrazena.