Jídelní lístek

 

              

         

       

           

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K               16.9. – 20.9. 2019

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Brokolicová s pohankou

 

Kuřecí čína

Kuskus, ovoce

Ovocný sirup, voda

A 1, 9

 

 

Úterý

Polévka Rychlá s vejci

 

1.Karlovarský guláš, těstoviny

A 1, 3, 7 9

2.Vepřová játra na slanině, bulgur, kyselý okurek

A 1, 3, 9

Čaj, voda

 

Středa

Polévka Celerová s houskou

 

Přírodní kuřecí závitek

Brambory s pažitkou

Okurkový salát

A 1, 3, 9

 

Čtvrtek

Polévka Zeleninová s kroupami

 

1.Hrachová kaše s uzeným masem, chléb, ovoce

A 1, 9

2.Luštěninový salát s vejci, pečivo, ovoce

A 1, 3, 9

Čaj, voda

 

Pátek

Polévka Pórková s bramborem

 

Rajská omáčka

Masové koule

Dušená rýže

A 1, 3

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši