Jídelní lístek

 

                                   J Í D E L N Í   L Í S T E K               25.3. – 29.3. 2019

Oběd
 

Pondělí

 

Polévka Kulajda

 

Těstoviny fantasio

Ovoce

Čaj, voda

A 1, 3, 7

 

 

Úterý

Polévka Z fazolových lusků

 

1.Rybí medailonek s rajčetem a sýrem, bramborová kaše

(A 1, 4, 7 )

2.Rybí karbanátek, bramborová kaše, kyselý okurek

(A 1, 3, 4, 7, )

Ovocný sirup, voda

 

Středa

Polévka Vývar s těstovinou

 

Hamburská vepřová kýta

Houskový knedlík

Čaj, voda

A 1, 3, 7, 9

 

Čtvrtek

Polévka Rajská s kapáním

 

1.Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, zelný salát s mrkví

(A 1, 3, 7)

2.Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo

(A 1, 3, 7 )

Ovocný sirup, voda

 

Pátek

Polévka Z jarní zeleniny

 

Hrachová kaše, opečený párek, chléb

Čaj, voda

Ovoce

A 1, 3, 9

Seznam alergenů publikovaných ve směr. 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

 

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sójové boby, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena,12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Změna jídelníčku a alergenů je vyhrazena.