«

»

Panák z odpadu aneb co do lesa nepatří!

V rámci akce Den Země, jsme na II. stupni vyhlásili výtvarnou soutěž „Panák z odpadu anebo co do lesa nepatří“. Kritériem bylo samozřejmě výtvarné zpracování, název, ale také doplňující informace k postavičce. V každí třídě bylo oceněno nejprve 1. -3. místo a následně tato díla pokračovala do dalšího kola, kdy se vybíraly nejlepší práce z kategorie I. (6. – 7. třída) a kategorie II. (8. – 9. třída). Tady byli oceněni tito žáci:

Kategorie II.: 1. místo: David Strakoš, David Vaněk – Pneupopelčník (9. třída) ; 2. místo: Hanka Konečná – Pikaso (8. třída) ; 3. místo: Tereza Vajdová – Heřman (8. třída)

IMG_1512

Kategorie I.  1. místo: Gabriela Pilarová  – Ozubené kolečko; 2. místo: Veronika Žabenská – Paní odpadková; 3. místo: Barbora Doubková – Bublezole

Cena poroty byla udělena Michaele Volné (7. třída), která z důvodu absence odevzdala svou práci po vyhodnocení, ale její zpracování splňovalo všechna kritéria a rozhodně by její dílo zamíchalo s pořadím.

IMG_1553

Oceněným žákům gratulujeme a jejich práce si můžete prohlédnout ve fotogalerii: https://photos.app.goo.gl/CuVRMd6UCQW7JSdy5