«

»

Školní karneval 2024

Vážení rodiče a děti, dne 1. února proběhl strašidelný karneval v sále obecního úřadu, který pořádala základní škola a žáci 9. třídy.

Podle počtu vydaných lístků na svačinku vás přišlo dohromady 110. Děkujeme, že jste dorazili v tak hojném počtu a ve vašich úžasných maskách, díky kterým jste měli vstup zdarma.

Program strašidelného karnevalu doprovázeli moderátoři Mikuláš a Jakub. Po jejichž úvodu následovaly zábavné soutěže – např. water pong, podlézání pod tyčí a další. Za účast na soutěžích dostávali žáci odměny v podobě sladkých bonbónů nebo čokolád. Součástí programu byl fotokoutek, kde si každý mohl udělat hezkou vzpomínku, kolo štěstí se skvělými cenami a malování na obličej. Potom, co všechny připravené soutěže skončily, začala diskotéka, která trvala až do osmi hodin večer a náramně jsme si ji s vámi užili. Následně už bohužel přišel konec onoho skvělého večera a nastal čas jít domů.

Chtěli bychom vám ještě jednou poděkovat za to, že jste přišli, že jste se účastnili soutěží a byli aktivní. Doufáme, že jste si karneval užili tak jako my a že přijdete i příště!

Max, Kuba a Kuba – 9. třída

ka (4)

foto zde